Dansen met Jansen: succes gegarandeerd!
Wij hadden Dansen met Jansen om te draaien op ons huwelijksfeest. Het was buitengewoon geslaagd! Zoekt u iemand die: – de beste nummers draait – buitengewoon relaxed is – en de dansvloer op zijn kop zet ‘Zoek dan niet verder!!’
Katya en Paul, September 2023, Katwijk (Trouwfeest)

Wat een fantastisch trouwfeest hebben wij mogen beleven; voornamelijk dankzij onze voortreffelijke DJ Bas! Voor de bruiloft hadden wij online kennis gemaakt en onze muzikale voorkeuren gedeeld. Daar voelden wij direct de klik – zowel persoonlijk als muzikaal – maar dat betekent natuurlijk nog niet gelijk dat dat in de praktijk dan ook zo uitpakt. Tijdens ons feest werd echter al snel duidelijk dat Bas onze verwachtingen zelfs overtrof. De muziek was precies een afspiegeling van onze smaak en culturele achtergronden. Van Nederlands tot aan Maleis en Arabisch en van oude klassiekers tot aan de hedendaagse pop; alles kwam op deze avond precies samen zoals het had moeten zijn. Iedereen van jong tot oud heeft de gehele avond op de dansvloer doorgebracht en tot nu horen we enkel lovende verhalen over het feest en de muziek. Bas, bedankt! We hadden niets anders willen doen, dankzij jou klopte het precies en hebben wij de avond van ons leven mogen beleven, daar zijn we jou enorm dankbaar voor!
Gio en Sharon, September 2023, Deventer (Trouwfeest)

In één woord FANTASTISCH!!
Bas sluit perfect aan op je wensen, weet precies op de juiste momenten passende muziek te draaien en was heel flexibel. Bas draaide op ons huwelijksfeest en we zouden hem echt aan iedereen aanraden!
Hanne en Tommie, Juli 2023, Den Haag (Trouwfeest)

Hele fijne DJ voor feesten en partijen. Mixt leuk stijlen door elkaar, heel benaderbaar (ook in de afstemming vooraf).
Jacco en Josianne, Juli 2023, Broek in Waterland (Trouwfeest)

Nogmaals bedankt Bas! Je hebt er echt een geweldige onvergetelijke avond van gemaakt! Als we over 10 jaar terug kijken van ‘wat was nou het mooiste wat ik heb meegemaakt?’, dan zijn dit de momenten die ons bijblijven.
Daphne, Juli 2023, Hasselt (Surpriseparty)

Bas heeft op onze bruiloft in het Parkpaviljoen in Zwolle het beste feest ooit gegeven! Alles klopte van begin tot eind. Erg leuk ook hoe Bas met je meedenkt in de aanloop naar het feest. Het is een muziekfanaat pur sang, maar denkt ook makkelijk mee met jou keuzes. Wij bevelen Bas meer dan aan!
Daniël en Mirjam, Augustus 2022, Zwolle (Trouwfeest)
Google-review


Erg genoten van ons bruiloftsfeest, dankzij Bas! Hij voelde precies goed aan wanneer het feestje zou kunnen starten, was flexibel en het dak ging eraf. Zeker aan te raden!
Marthe en Machiel, Juni 2022, Tollebeek (Trouwfeest)


“Bas heeft geweldig gedraaid tijdens onze bruiloft. Hij voelde heel goed aan welke muziek nodig was om er een geslaagd feest van te maken. Dat zeggen niet alleen wij als verliefd bruidspaar maar ook onze gasten.
Naast dat Bas een goede DJ is, is hij ook heel prettig in de omgang. Laagdrempelig, relaxed, geïnteresseerd, duidelijk en heel vriendelijk. Kortom ik zou Bas aan iedereen aanraden.”
Daniëlle en Patrick, Mei 2022, Zwolle (Trouwfeest)
Google-review


“We hebben een geweldig discofeest gehad met Bas als dj! De hele avond werd er gedanst en Bas zorgde ervoor dat werkelijk iedereen de dansvloer op kwam. Voorafgaand aan de avond kwam Bas langs zodat we onze muziekwensen konden doorspreken. Naast het feit dat Bas voor een te gek feest heeft gezorgd, is hij ook gewoon een fijn en aardig persoon om erbij te hebben!”
Jonne en Petra, Mei 2022, Zwolle (Verjaardag)
Google-review


“De interesse die Bas in ons toonde vonden we erg fijn. Iedereen heeft op de dansvloer gestaan en hij heeft fantastisch aangevoeld welke muziek er gedraaid kon worden. Echt top!”
Wiebe en Wineke, Augustus 2021, Hemelum (Trouwfeest)


“Super contact met Bas gehad in aanloop naar ons feest. En hij heeft echt fantastisch gedraaid; Het dak ging er af met super goede muziek!”
Ruben en Paula, Februari 2020, Utrecht (Trouwfeest)


“Een goeie DJ is een van de noodzakelijke ingrediënten van een goed feest, wisten wij vooraf. Bij Bas hadden we meteen een goed gevoel, vanwege zijn fijne, heldere en relaxte manier van communiceren vooraf. En op het feest zelf, heeft hij de verwachtingen waargemaakt. De dansvloer was de hele avond afgeladen en de sfeer was uitgelaten. Bas is geen DJ met een groot ego die zijn ding wil doen; hij voelt aan wat de feestgangers willen en speelt daar perfect op in. Het was gewoon ook heel gezellig om hem erbij te hebben. Aardige, goeie vent, no stress!”
Elke en Darina, November 2019, Amsterdam (Verjaardag)
Google-review


“Bas heeft 25 oktober op onze bruiloft gedraaid en het was een groot feest! Contact vooraf aan de dag was heel prettig. Bas draaide perfect voor ons feest, de muziek was goed afgestemd op onze gasten. We hebben de hele avond gedanst en onze gasten ook, de dansvloer stond de hele avond vol. Het was een perfecte avond!”
Julia en Marcel, Oktober 2019, Diemen (Trouwfeest)
Google-review


“We hebben, mede dankzij Bas, echt een geslaagd feest gehad! Hij begreep meteen wat onze wensen waren qua muziek en daar heeft hij perfect op ingespeeld en bovendien natuurlijk ook rekening gehouden met de algehele sfeer tijdens het feest. Ook de communicatie met Bas was makkelijk en snel. Dus voor wie op zoek is naar een goede DJ, dan kun je zeker bij Bas terecht!”
Suzanne en Peter, September 2019, Zwartsluis (Trouwfeest)


“Onze trouwdag werd nog beter doordat Bas erbij was! We hebben enorm genoten en speelde precies de liedjes die wij wilde! Gasten van onze bruiloft hebben zelfs een paar dagen na de bruiloft nog steeds lovende woorden over Bas. Echt een top-DJ!”
Jothi en Bodean, September 2019, Scherpenzeel (Trouwfeest)


“Zeer geslaagd feestje gehad, mede dankzij Bas van Dansen met Jansen. Hij speelde heel goed in op de sfeer van het feestje, ondanks dat we hem de vrije hand hebben gegeven wat er gedraaid moest worden. Ook ging hij leuk in op verzoeknummers die bij hem aangevraagd werden. Deze DJ is echt een aanrader als je een gezellig feestje wil geven!”
Paul en Annemieke, Augustus 2019, Harderwijk (Trouwfeest)


“Het feest was al in volle gang toen wij de dansvloer op kwamen en we zijn de dansvloer niet meer af geweest. Wat een top feest was het mede door Bas. Hij speelde goed in op het publiek en wist echt een feestje te bouwen met ons. Nogmaals dank Bas!”
Lenneke en Bastiaan, Mei 2019, Epe (Trouwfeest)


“Bas heeft uitstekend gedraaid op mijn promotiefeest. De communicatie van tevoren verliep heel soepel en ik kon makkelijk mijn favoriete nummers aan Bas sturen. Die kwamen ook terug tijdens de avond en voor de rest heeft Bas ervoor gezorgd dat er een toffe avond ontstond. Bas heeft zelf de communicatie met de feestlocatie gedaan over de op- en afbouw, zodat ik daar geen zorgen over had. Zeer aan te raden!”
Merel, April 2019, Nijmegen (Promotiefeest)


“Tijdens het kerstfeest van onze afdeling heeft Bas heel leuk gedraaid, van oude tot nieuwe hits en hij wist de sfeer goed op te bouwen. Het was een topavond, mede dankzij de goede muziek van Bas.”
Annah Voit/ABN Amro Amsterdam, December 2018, Amsterdam (Bedrijfsfeest)


“We hebben een geweldig feest gehad! Dit mede dankzij de muzikale omlijsting via ‘Dansen met Jansen’! Een volgende feest melden wij ons zeker weer bij Bas!”
Erik-Jan en Ingeborg, November 2018, Hasselt (Huwelijksjubileum)


“Bas heeft op onze bruiloftsfeest gedraaid. De communicatie vooraf was prettig en efficiënt. Op onze trouwlocatie gold een max geluidslimiet, waar Bas goed mee om is gegaan waardoor wij alsnog een top feest hebben gehad. Hij draaide muziek die aansloot bij onze wensen en kreeg de mensen aan het dansen.”
Nicole en Wout, Augustus 2018, Heemstede (Trouwfeest)


“Dankzij Bas hebben wij een onvergetelijk huwelijksfeest gevierd. Hij wist de stemming heel goed aan te voelen waardoor zijn muziek perfect aansloot op het publiek. Heerlijk gedanst hebben we! Ook was de samenwerking met Bas uitstekend en is hij heel fijn en sympathiek in de omgang. Een grote aanrader om hem uit te nodigen op je (huwelijks) feest! We verwachten hem terug te zien op meerdere feestjes van onze bruiloftsgasten aangezien de reacties zo enthousiast waren! Bedankt Bas!”
Leonie en Bas, Augustus 2018, Zuidoostbeemster (Trouwfeest)


“Bas voelt aan wat het publiek wil. Mede hierom was het een fantastisch feest!”
Jochem en Anne, Juli 2018, Hattem (Trouwfeest)


“Dankzij Bas hebben wij een top feest gehad op onze trouwdag! Vooraf heeft hij goed met ons mee gedacht en op de avond zelf kreeg hij iedereen aan het dansen. Vanaf het begin zat de sfeer er al goed in en al snel ging het helemaal los. Onze gasten hebben het nog steeds over het toffe feest in de kas met DJ Bas!”
Geranda en Edwin, Juni 2018, Slootdorp (Trouwfeest)


“Wat een goed feestje wist Bas neer te zetten! Gedurende de avond kwamen meerdere gasten naar ons toe met uitspraken als: “Wat een goede DJ” of “Elk nummer is leuk” en “Ik wil eigenlijk even naar buiten om af te koelen, maar het feest is te leuk”. Het feest was een goede mix tussen nostalgische klassiekers en hedendaagse hitjes, allemaal even dansbaar. Ook de communicatie in het voortraject verliep soepel. Bas reageerde vlot, had snel door wat voor sfeer wij wilden neerzetten en hield goed rekening met onze wensen. Bas, bedankt voor deze topavond!”
Madelein en Reinoud, Juni 2018, Gorssel (Trouwfeest)


“Bas heeft ervoor gezorgd dat er op ons trouwfeest continue werd gedanst. Jong en oud kreeg hij de dansvloer op. Daarnaast is Bas zeer prettig in de omgang, zorgt voor goede afstemming, waardoor je vooraf al een goed gevoel hebt bij het feest. Kortom, wij zijn blij dat Bas onze DJ was!”
Bas en Thaïsia, Juni 2018, Amsterdam (Trouwfeest)

“Blij met Bas! Hij heeft zelfs de oudjes aan het dansen gekregen! Ook niet onbelangrijk: prettig in de communicatie, zeer flexibel en relaxt. Bas, bedankt!”
Eva en Peter, Mei 2018, Garnwerd (Trouwfeest)


“Tijdens het avondprogramma van ons jaarlijkse PostNL Pakketten event, heeft Bas de juiste sfeer weten te creëren. Zowel voor het borrel- als dansgedeelte van de avond wist hij de goede platen te kiezen. In de afstemming va tevoren en tijdens het event was het zeer prettig afstemmen met Bas.”
Merel Koppen/PostNL, Maart 2018, Zaandam (Bedrijfsfeest)


“Dansen met Jansen draaide op onze bruiloft. In de voorbereiding was hij erg vriendelijk, flexibel en behulpzaam. Tijdens de avond draaide hij de juiste liedjes. We hebben erg genoten van deze DJ. Een echte aanrader voor een bruiloft of een feest.”
Ronald en Cecilia, December 2017, Hoevelaken (Trouwfeest)


“Bas had aan een paar woorden genoeg om aan te kunnen sluiten bij hoe wij de avond voor ons zagen. Jong en oud hebben naar hartenlust gedanst op ons feest. Hij wist zelfs mensen de dansvloer op te krijgen, waarvan wij niet hadden gedacht dat ze dat zouden doen. Het is een avond geworden waar we veel mooie gedenkwaardige herinneringen aan over houden.”
Iris en Ruben, Oktober 2017, Otterlo (Trouwfeest)


“Bas heeft met zijn muziek ons bruiloftsfeest nog onvergetelijker gemaakt! De juiste nummers op de juiste momenten, hij voelde dit vlekkeloos aan. Onze gasten waren laaiend enthousiast en daar kunnen wij ons alleen maar bij aansluiten. Voor ieder wat wils in het gemêleerde gezelschap, petje af hoe jij iedereen toch aan het dansen hebt gekregen. Naast het feit dat Bas een ontzettend goede DJ is, is hij ook een fijn persoon om mee samen te werken. Al met al een meer dan geslaagd feest waar we je eeuwig dankbaar voor zijn!”
Eva en Sjoerd, Juli 2017, Hemelum (Trouwfeest)


“Bas’ muziek sloot perfect aan op onze wensen. Hij sloot naadloos aan met de stemming van het publiek, waardoor er tot laat gedanst werd. We hebben van de gasten teruggehoord dat ze de muziek en de DJ erg tof vonden; hier waren wij het absoluut mee eens!”
Nathan en Lotte, Mei 2017, Soest (Trouwfeest)


“Bas heeft gedraaid op ons bruiloftsfeest, en het is hem gelukt om de hele avond de dansvloer gevuld te houden. We hadden van tevoren aangegeven welke muziekstijlen we graag gedraaid wilden hebben, en een aantal nummers doorgegeven. Bas heeft goed aangevoeld welke muziek er op welk moment het beste zou werken. Het was best een gemêleerd publiek, maar iedereen heeft heerlijk gedanst! We hebben naderhand enorm veel complimenten van onze gasten gekregen over het geweldige feest. We komen graag weer eens bij je dansen!”
Martine en Carl, Mei 2017, Hemelum (Trouwfeest)


“Inmiddels heb ik Jansen twee keer ingehuurd voor een bedrijfsfeest en beide keren ging het dak eraf. Hij voelt prima aan welk nummer hij op welk moment moet draaien en houdt niet volledig vast aan een vooraf gefabriceerde set. Iedereen vindt het leuk als zijn of haar verzoeknummertje gedraaid wordt. Deze mix van een eigen stijl en een juist aanpassingsvermogen maken hem een goede feest-DJ. Jansen is er voor de gasten en niet andersom!”
Willem van Voorst/Decathlon Amsterdam, Januari 2017, Amsterdam (Bedrijfsfeest)


“Hij heeft onze persoonlijke muzieksmaak gepeild en dit gebruikt om er een knallend feest van te maken. Smaakvol met de juiste nummers op het juiste moment, de gasten waren niet van de dansvloer af te krijgen! En wij zelf ook niet ;-).”
Roland en Annewil, September 2016, Dalfsen (Trouwfeest)


“Het ging helemaal los op de dansvloer, overal blije gezichten en mensen die zich in het zweet aan het dansen waren. Bas maakte onze bruiloft écht af. Omdat hij weet wat een feestje nodig heeft. Omdat hij zelf zichtbaar geniet van wat hij doet. Én omdat hij de juiste platen draait op het juiste moment. Oftewel, kort samengevat: Bas is een baas!”
Nina en Ramon, Juli 2016, Amsterdam (Trouwfeest)


“Wij zijn per ongeluk bij Dansen met Jansen terecht gekomen als bruiloft-DJ, maar het bleek een groot geluk te zijn! Bas is niet een DJ die zijn eigen repertoire draait, maar eentje die luistert naar de wensen van de bruidegom en de bruid en dit samen met de sfeer in de zaal ombouwt tot een goed feestje. Op onze bruiloft en daarna hebben we van veel vrienden en familie complimenten over onze DJ gehad. Zelfs van degenen die zelf DJ zijn op andere bruiloften. Wij zijn zo blij met dat Bas onze DJ was. Ons bruiloftsfeest was echt geweldig!”
Frank en Marleen, Juli 2016, Amersfoort (Trouwfeest)


“We zochten een DJ die ons trouwfeest tot een onvergetelijke avond kon maken. Via een bekende van ons kwamen we bij Bas uit. De klik was er direct en het voelde voor ons goed dat Bas op ons feestje kwam draaien. Dit hebben we geweten… Wat waren we blij met Bas als DJ, hij heeft super leuk gedraaid en kijken terug op een super gaaf feest! Helemaal zoals we het wilden, en eigenlijk nog veel meer. Verrassend leuk hoe iedereen de hele avond meefeestte, juist dankzij Bas. Een enorme aanrader!”
Martin en Henrieke, April 2016, Hattem (Trouwfeest)


“Dankzij Bas hebben wij mogen genieten van een geweldig feest op onze bruiloft. Hij had het lied voor onze openingsdans gemixt en knalde daarna vrolijk verder met lekkere beats en hitjes. Bas voelt erg goed aan wat de beleving is op de dansvloer.”
Ivo en Sanne, Januari 2016, Soest (Trouwfeest)


“Op basis van ons gesprek van tevoren voelde Bas precies goed aan welke muziek wij graag wilden horen, wat het voor ons een fantastisch bruiloftsfeest maakte waar we volop van konden genieten. Wij waren niet de enigen: iedereen op de goedgevulde dansvloer ging helemaal los!”
Suze en Steven, Augustus 2015, Amsterdam (Trouwfeest)

“Wij hadden Dansen met Jansen gevraagd voor ons bruiloftsfeest; een geslaagde zet! Ik (Sjoerd) had hem eerder horen draaien en wist daarom dat Bas altijd feilloos de zaal aanvoelt, en precies weet wanneer hij wat uit de kast moet trekken om zo veel mogelijk voeten van de vloer te krijgen. Van dansklassiekers tot hippe muziek die zelfs jij nog niet kent maar wel erg goed is; het is allemaal aanwezig in Bas’ muzikale arsenaal. Het was een fantastisch feest, mede dankzij Dansen met Jansen!”
Krina en Sjoerd, Juni 2015, Groningen (Trouwfeest)

 
“Bas Jansen begreep helemaal wat voor sfeer we neer wilden zetten bij ons bruiloftsfeest. Hij houdt rekening met ieders wensen en voegt daar zijn eigen twist aan toe. Gegarandeerd een topfeest in ontspannen sfeer!”
Dienke en Steven, Maart 2015, Twello (Trouwfeest)

“Bas is een persoonlijke DJ die gevoel heeft voor de stijl en sfeer die bij het publiek past. Door zijn professionele en betrouwbare aanpak hebben wij een zorgeloze voorbereiding en onvergetelijk trouwfeest gehad. Dansen doe je gegarandeerd met Jansen.”
Kun en Karen,  Augustus 2014, Amsterdam (Trouwfeest)


“Bas voelt perfect aan wat het publiek wil, hij bouwt zijn setlist subtiel op en levert maatwerk. Enerzijds sprak hij onze wensen vooraf grondig met ons door, anderzijds nam hij genoeg vrijheid om te verrassen. Hij heeft onze bruiloft tot een werkelijk hoogtepunt gebracht.”
Harmen en Catharina, September 2013, Amsterdam (Trouwfeest)